5 Petua Holdem Lanjutan Terbaik Sepanjang Masa

holdem

Artikel ini akan mendedahkan 5 petua Holdem lanjutan terbaik sepanjang masa. Ini adalah petua yang berfungsi berulang-ulang untuk menjana wang dari meja poker seperti ATM.

Beberapa petua Holdem canggih yang dapat meletakkan anda di posisi yang menguntungkan berbanding pemain mega888 lain terdapat dalam artikel ini:

Petua Tahan Lanjutan # 1

Bermain permainan pasif atau mega888 hati bukanlah idea yang baik. Ini mengurangkan peluang anda untuk menang kerana lebih sedikit peluang yang dapat anda manfaatkan akan muncul kepada anda semasa permainan.

Anda harus bermain permainan yang agresif dan pastikan untuk selalu meletakkan taruhan besar.

Anda harus menumpukan perhatian untuk membuat lebih sedikit panggilan. Dengan cara ini, jika anda mempunyai kemenangan, anda tidak akan membuangnya kerana mereka masih akan dilindungi daripada seri. Anda harus membuat polisi untuk menaikkannya cukup kerap.

Petua Tahan Lanjutan # 2

Perkara lain yang harus anda perhatikan adalah dapat menilai masa yang paling sesuai untuk anda berhenti bermain dan tidak melangkah lebih jauh dalam permainan. Sekiranya anda kehilangan terlalu banyak wang untuk keselesaan anda, lebih baik berhenti dan mencuba nasib pada hari lain daripada meneruskan rentak kehilangan anda.

Sekiranya anda tidak berhenti bermain tepat pada waktunya, anda akan mendapati diri anda kehilangan semua wang yang anda hasilkan dan menjadi sangat berhutang. Sebaik sahaja anda kehilangan sejumlah besar, anda mungkin akan berada dalam mood yang dramatik kerana anda tidak dapat banyak menumpukan perhatian.

Anda mungkin boleh mengatasi lawan anda yang mungkin menang melawan anda dengan sia-sia. Anda hanya boleh terus bermain jika anda boleh bermain dengan fikiran.

Petua Tahan Lanjutan # 3

Walaupun anda tidak perlu genius matematik, anda mesti mempunyai pengetahuan asas mengenai peluang anda ketika bermain Texas Holdem Poker. Pengetahuan ini semestinya tersedia dan dapat diakses dalam fikiran anda kerana anda tidak akan mempunyai cukup masa untuk membuat pengiraan baru semasa bermain tangan.

Sebaiknya perhatikan fakta asas yang berkaitan dengan ini sebelum anda bertanding dalam mana-mana Texas Holdem Tournament.

Petua Tahan Lanjutan # 4

Walaupun anda telah berlatih bermain poker selama bertahun-tahun dan menganggap diri anda pemain profesional dan kompeten, adalah bijak untuk tidak memikirkan lawan anda. Kadang-kadang, anda mungkin berada dalam permainan dengan pemasa pertama atau hanya pemula yang mungkin membuat anda terlalu yakin.

Ini kadang-kadang boleh menjadi resipi bencana yang pasti. Anda tidak boleh membuat andaian mengenai pemain lain dan tunggu dan perhatikan strategi permainan mereka ketika permainan berlangsung. Anda harus mencatat dan cuba membaca bahasa badan dan ekspresi wajah pemain di sekeliling anda dengan betul.

Petua Tahan Lanjutan # 5

Sudah diketahui umum bahawa semua pemain yang berjaya mempunyai wajah poker yang mereka gunakan untuk mencegah lawan mereka mengetahui dengan tepat apa yang mereka lakukan. Anda juga harus bekerja keras untuk mengembangkan ekspresi wajah yang tidak membaca atau menyesatkan pemain lain.

Walaupun anda tidak menerima tangan yang baik, anda tidak harus menunjukkannya dengan kelihatan sedih. Sekiranya anda ingin bermain untuk menang, lebih baik menggertak dan membuat orang lain percaya bahawa anda benar-benar mempunyai tangan yang baik dan mungkin menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *